Author Topic: Albanian - welcome - i mirëpritur  (Read 1283 times)

Offline mike

  • Administrator
  • Jr. Mitglied
  • *****
  • Posts: 63
    • View Profile
    • MPS Orgelseite
Albanian - welcome - i mirëpritur
« on: 05. June 2015, 02:20:39 »
i mirëpritur

Emri im është Michael.

Ky mesazh e kam përkthyer me Google.

Unë shpresoj se ju mund ta kuptojnë atë.

Ju lutemi të flasim këtu për GrandOrgue në gjuhën tuaj.

Përkthejnë tekstet në këtë forum në një gjuhë tjetër që ju mund.

Ju lutemi të llojit për të tjerët.

Faleminderit dhe have fun këtu.

Michael
« Last Edit: 05. June 2015, 03:07:25 by Mikelectric »