Author Topic: Macedonian - welcome - Добредојдовте  (Read 1471 times)

Offline mike

  • Administrator
  • Jr. Mitglied
  • *****
  • Posts: 63
    • View Profile
    • MPS Orgelseite
Macedonian - welcome - Добредојдовте
« on: 05. June 2015, 02:29:22 »
Добредојдовте

Моето име е Мајкл.

Оваа порака Имам преведени со Google.

Се надевам дека ќе може да го разбере.

Ве молиме да се зборува тука за GrandOrgue на вашиот јазик.

Преведете текстовите во форумот на друг јазик можеш.

Ве молиме да се вид на други.

Ви благодариме и се забавуваат тука.

Мајкл
« Last Edit: 05. June 2015, 03:42:11 by Mikelectric »